Wie is boegschroef.com

Jachthaven Postma is een echt familiebedrijf, reeds 35 jaar gevestigd in Nieuwebrug, Friesland. Wiebe, Theo en Harmen Postma zijn uw gastheren en heten u van harte welkom.

35 Jaar geleden wilde Theo Postma graag lekker kunnen vissen en zijn 3 zonen in vrijheid kunnen laten opgroeien. Daarom kocht hij een oude loods met dito woonhuis. In en om het huis en de loods was het wildernis, heerlijk. Om de lasten beter te kunnen dragen besloot Theo het water rondom het erf met de hand en een houten roeibootje uit te diepen. Toen volgde de eerste echte stijger waar direct een boot kwam te liggen (deze boot ligt er overigens nog steeds). Meerdere steigers volgden en waren vlot verhuurd, een jachthaven werd geboren.

10 Jaar geleden is er besloten om het bedrijf voort te zetten samen met 2 van zijn zonen, Wiebe en Harmen. De bedoeling is/ was om het dan wat rustiger aan te hoeven doen. Gelukkig voor Wiebe en Harmen is Theo nog regelmatig op de werf, meer dan 30 jaar ervaring is natuurlijk onmisbaar. In 35 jaar tijd is de haven langzaam uitgebreid naar: werf (met 40-tons helling), schilderwerk, jachtbemiddeling, boegschroef- en hekschroef inbouwcentrum en jachtverhuur.

Wij zijn er trots op nog steeds klanten te mogen helpen die hier 30 jaar geleden al kwamen en willen dit gegeven voor de toekomst vasthouden. Kleinschaligheid en vriendelijkheid samen met expertise en toewijding is volgens ons de perfecte combinatie.

 DSC05733stephanie
JHP Jachtbemiddeling & Jachtbouw V.O.F.
Leeuwarderstraatweg 251
8469 AB  Nieuwebrug
Mobiel: 06-20054502
Disclaimer